Nattatanke

Fan, är inte det minsta trött och ska upp om cirka fem timmar. Seminariet imorgon kommer nog gå åt tjottahejti, eller käpprätt åt helvete. Jaja, det löser sig alltid. Har en tre timmars tågresa att vila på, hoppas det går bra.

Sökte lite i min blogg och insåg att jag inte skrivit ett dugg om att skjuta heroin. Måste vara något slags personligt rekord för mig. Beror på att jag faktiskt mår rätt bra för en gångs skull. Fast ibland saknar jag mina heroin-stories, men att skriva de utan substans är ju inget vidare. Ska nog försöka somna istället. Drömma om nått bra.

Domningar

Börjar ana oråd med min kropp. I min vänster arm har en liten del av armen börjat domna och domningen fortsätter ända ut i lillfingret som inte riktigt hänger med. Alltså det är inte helt bortdomnat men blodflödet är inte riktigt som det ska, det sticker lite smått och jag gillar det inte. Jag önskar att min lillebror med toppbetyg väldjer att bli läkare så han kan bota mig när jag har sådana problem som nu. Ingen annan som kan tänkas veta vad det kan vara? Åkomman har pågått under några dagar så jag börjar bli lite nyfiken.

Youtube-mupp

Lagade lite mat för att lindra rastlösheten. Eller resfebern kanske jag kan kalla det? Fördriver tiden numera med att titta på gamla Bowie-videor på Youtube. Varvar gamla stänkare med att kolla på Dave Chappelles diverse stand-up-nummer och hans underbart roliga R. Keyll-parodi "Piss On You", den sistanämnda är nästan för bra för att inte titta på, så klicka länk här. Lite barnslig men sånt förnöjer ibland det med.

Borde sätta igång med att packa lite så jag slipper stressa som fan efter skolan imorgon. Vill bara att klockan ska slå resdags imorgon så jag får åka västerut, åka till kärleken...

The hype goes on and on

Det är väl bara att fortsätta buga sig och fortsätta hypen kring Jonas Game, nya låten, "Won't back down" är även den fantastisk. Lite lugnare och mer melankolisk än de låtar som hittills kommit in. Tryck här och tyck till själv, den kommer gå på repeat under kvällen känner jag.

Den stora rastlösheten

Jag och Frida är enormt rastlösa för tillfället. Jag går mellan datorn och toaletterna, hummar lite för mig själv och ibland utbrister jag i en harang av svårdomar. Frida är van så det gör ingenting, herren är inte lika glad på mig. Vill ha min förbannade kamera ikväll, utan den kommer jag dö. Annars måste jag väl börja kolla på Sopranos eller något i den stilen, vi får se.

Jag och Simon åt oss varsinn lammkotlett innan, min ena var lite bränd så jag var lite halvnöjd. Sen hookade vi upp med Becka och satt på Södermannagatan. Rökte, drack latte och pratade strunt, tentaångest och en massa dumheter. På vägen tillbaka såg vi en stor hund, den var så stor så vi alla hoppade till och utbrast samstämmigt i den gamla Kellerman-klassikern "det där är ingen hund, det är en människa utklädd till hund".

Sitter och hårdbevakar SJ:s hemsida med. Vill ha en billig X2000-biljett imorgon, något som jävlarna inte vill bjuda på. Det lutar åt ett slögående 5-timmarståg istället som alltid har för vana att vara försenade. Blir helt enkelt att ta med en fulladdad laptop och en massa utnött kurslitteratur att läsa.

Kamerna vill jag ha, tjatar lite om det istället, nuuuuuuuu.

Cashen dom tas

Så småningom vaknade så även Mattias och Frida upp för att möta en ny dag här i Stockholm. Brände precis iväg ett x antal kronor på räkningar så nu återstår inte så mycket av CSN som damp in idag. Hann njuta i några timmar innan pengapaniken kom över mig igen. Känns lite bättre den här månaden dock. Förra månaden blev det för mycket in på sparkonto och hämta pengar, nu känner jag mig mera tillfreds här i Stockholm, har förhoppningsvis avverkat alla dyra, stora inköp som slår hål i plånboken. Enda är väl terminskort på SL och kurslitteratur som faller utanför ramn för vad som är acceptabelt. Lyckades fynda till mig tre av fyra böcker till kommande kurs för 440 kr, kändes mera överkomligt än senast då böckerna drog iväg över tusenlappen.

Snart kommer Simon hit, vi ska käka lite grekmat eller nått, lönebiffen, haha. Efteråt blir det möjligtvis ett möte om framtiden, vi behöver göra någonting han och jag. Annars kommer vi sitta och verka meningslöst dagarna i ända. Jag behöver något som gör vardagen lite roligare här i Stockholm. Nu är det bara, skola, sitta vid datorn, längta efter Olivia, fika och på helgerna (och onsdagar ibland) bli karate. Kan inte fortsätta såhär.

Inatt funderade jag på att sluta röka helt. Iallafall nu under de kommande månaderna. Är det värt att stå ut i blåst, regn, kyla och snöoväder bara för nikotinets skull? Jag börjar tveka. Rent ekonomiskt vore det en strålande idé att lägga av för som det går nu så suger ciggen musten ur min redan utsatta ekonomiska sits. Ska fundera lite över det, när alla uteserveringar är borta, då måste jag nästan, då finns det ingen mening med det längre. Men det är ju så jävla gott, faaaaaaaaaaaaan.

Vad händer nu då?

Johorå, imorgon är jag helt ledig från skolan. Uppskattar skolans upplägg på kurserna. Först stenhårt tempo i fyra veckor med en avslutande tenta som efterföljs av sista veckan då vi i princip har ingenting eller det lilla vi har kan man lika gärna hoppa över, ungefär som jag. Imorgon bönar jag att kameran kommer. Känner redan hur det kryper i mig av rastlöshet. Simon, du får fan slita dig från din skabbiga jävla HP-data och packa dig till Söder imorgon. Lunch på Greken vore inte fel va? På onsdag någon gång kring eller efter lunch väljer jag att lämna Stockholm. Finns ett annat ställe jag faktiskt mycket hellre vill vara, eller hos en annan person låter bättre. Ja, ni vet vad jag menar, så jag hoppar skeppet framtills på lördag, då är det Vmo-insvasion så antar att de behöver mig. Jag vill ha onsdag nu...

Lite, lite kultur

Låter något som ska föreställa Babyshambles nya platta varva här på datorn. Vissa låtar har partier som jag finner oerhört rogivande. Än har han inte knarkat bort all talang. Men 1 oktober släpps skivan "Shotters Nation", då kan jag avlägga domen.

Kollade på första avsnittet av "Mad Men" innan. Sögs inte direkt in i handlingen om vi säger så. Kanske ger den några avsnitt till, de röker hela tiden och jag försöker ju trappa ner på det så kanske undviker serien i det syftet. Tog hem de tre första avsnitten av Dexter, något år efter alla som vanligt. Eller de börjar sända den på sexan ikväll, men svensk tv har väl aldrig varit speciellt med i svängarna, förutom Canal plus då.


Måndagsuttråkad

Nu är jag uttråkad igen. De få vänner som inte jobbar sitter och pluggar inför kommande tentor. Frida är med sin pojkvän så kvarlämnad sitter jag här framför datorn och ojar mig. Har fått ännu mera räkningar och ett efterlängtat Mecenat-kort, nu jävlar ska det handlas på studentrabatt. Somnade inatt någon gång framåt 5-tiden skulle jag tro. Var lite jobbigt att vakna men det första jag såg var ett sms som gjorde mig glad iallafall. Hade seminarie om en intervju jag skrvit, behövde inte skriva om speciellt mycket, en av få som slapp det. Känns ju bra att någonting går rätt i skolan i alla fall. Vad fan ska jag hitta på nu då? Kolla på "Mad Men" kanske, får se...

Nattläsning

DN har visst redan kommit. Det var som tusan tänkte jag och bläddrade snabbt fram dagens Rocky-strip. Känns som att äta upp lördagsgodiset redan på torsdagen ungefär. Morgonens höjdpunkt skändade jag grovt, jag snodde den från mig själv. Ett skratt fick jag i gengäld för mitt sattyg. Funderar på att läsa några recensioner av någon balett så kanske jag somnar? Kanske funkar, eller så spar jag resten av tidning, vill inte våldföra mig på alla godsaker. Ska nog bläddra lite i nya Café istället, läsa lite Gradvall och det där. Kanske ögononanera lite på alla kläder jag vill ha men inte har råd med. Varför inte?

Delivery

Eh, fan, Babyshamlbes-låten "Delivery" är ju rätt okej. Drar den ett par varv på repeaten nu när sömnen vägrar komma.  Den vanliga söndagsnattsångesten, minns när jag började utveckla den. Började någon gång våren/sommaren 05, militärens fel allting. Brukade inleda varannan måndagmorgon med tåg när till Skåne med vetskapen om en hel vecka, dygnet runt vara fast i gröna kläder, klumpiga kängor och kepsen på skallen. Som vanligt fuckade jag upp allt och varje söndagnatt låg jag vaken i våndor över att veckan skulle börja. Nuförtiden är ångesten inte i närheten men företeelsen lever likt förbannat kvar. Så får väl vänta någon timme eller så, hoppas jag. Eller så skaffar jag fram några schyssta piller att missbruka, sömnpiller. Mamma avråder mig från det, men dagar som dessa börjar jag tvivla på att det någon gång kommer bli bra igen. Eeh, får väl dra på mig lite kläder och bomma en luring istället. Antar att vakten i dörren kommer skaka lite på huvudet när jag kommer ner igen. Börjar vara tjenis med mer eller mindre alla vakter känns det som. De har nog ett slött jobb, sitter i en soffa 11 timmar i sträck och ser till att inga obehöriga kommer in, hej hej rastlösheten. Just det, den där ciggen var det ja. Vi försöker igen

Nattlig promenad

Blev en traditionell söndagsbio ute på Heron City. Kollade på The Lockout, ingen kioskvältare om vi säger så. Jag, Offe, Oskar och Johan tillsammans med tio andra i en biosalong för 300 personer. Lite speciell känsla kan man lugnt säga. Efter filmen körde Offe lite fel så jag blev avsläppt borta i Horan. Tog mig en fin och uppfriskande promenad hem till Götgatan. I Hornstull var det lugnt, enda levande människan ute förutom jag var full. Framåt Zinkensdamm blev det lite mer livat, några stod och rökte utanför barer. Mariatorget var öde, endast någon taxichaffis som visade liv. Bortåt Götgatspuckeln var de sista sändagsfirarna ute, uteliggarna satt i ingången till tuben och värmde sig, SL-väktarna kom och sen såg jag inte mer. Ner för backen och ut på Medis, ytterliggare några söndagsfirare på uteserveringar, på Gröne Jägarn var det lite liv. Sen hem till Skrapan, uteliggarna utanför Göta Lejon var borta inatt. Skönt att få sig en liten genomtänkare, låta tankarna få göra sitt innan den nya veckan startar. Har mest tänkt på en och samma sak dock, som det så ofta blir. Börjar bli lite seg nu och sugen på min säng. Undrar ifall jag kan somna inatt, är lite tveksam till det. Sovmorgon imorgon, det är väldans skönt kan jag intyga. Nu ska jag ta helgens sista cigg innan jag kryper ner, Tack för helgen vänner

Minnesbilder

Igår på förfesten lyssnade vi på en demo som mitt band spelade in för 4 år sen. Shit, det var ruggig nostalgitripp som heter duga. Jag, Oskar och Johan satt och skrattade, grät och log lite när vi lyssnade på den. Alla minnen som dök upp igen. Helt plötsligt kom alla eftermiddagar, kvällar och helger som spenderades i replokalen ute i Bor. Spelningarna som vi kuskade runt till runtom i länet. Gemenskapen med de andra banden. Folkölen som vi drack innan spelningarna. Ciggen som vi tjuvrökte, mikrofonstativen som slogs sönder och allt runtomkring. Den tiden var rolig, härligt att tänka tillbaka på ibland. Låtarna lät väl sådär, men vi var unga och naiva, vi körde vårat race, vi var ändå rätt uppskattade hemma i byn om jag inte minns helt fel.

Den late mannen

Nu sitter Frida i det andra rummet och blåser håret samtidigt som vi chattar via msn, vi har tröttnat på att prata med varandra så vi mailar och chattar istället. Ibland pokar vi varandra på Facebook.

Alkoholproblem?

Hmm, jag har sammanfattat helgens alla uppgifter vad jag har ställt til med för oreda i mina organ. Efter lite avancerad matematik har jag kommit fram till slutsatsen att jag på två festdagar bälgat i mig 26 öl, jämt fördelat på 13 per dag. Allt detta utan att jag legat längs med vägarna och krälat hem över Götgatan. I fredags var ölen dock utspridda på en längre tid. Men igår var det ett hejdlöst drickande. Inte fan blev jag apfull för det. Jag hatar att dricka mycket utan att bli kanon. Antar att det måste börjas med sprit snart, men det är ju så jävla dyrt. Livet i Stockholm är hårt och brutalt, nu ska jag lyssna på Babyshambles.

De där luringarna

Eftermiddag här, Stockholm är lite halvgrått och det känns lite som en kollektiv bakfylla här, som det ofta känns på söndagar och jag gillar just det. På söndagar är allting lugnt och stilla, jag kurerar min ytterst lilla bakfylla tillsammans med ett antal till. Steg upp vid ett-tiden idag, läste DN som vanligt. I DN Söndag intervjuade det ett gäng gamla 68-kämpar, bland annat Aschberg, visste inte att han varit med där. Annars har ingenting av värde hänt här idag alls. Vi hade trevligt igår, Ace var lika kul som vanligt. Förfesten i goda vänners lag var också av hög klass. Sebbe & Kempes lägenhet var nästan lite för fin, alla var avundsjuka. Lyckades göra åt med ett helt paket cigg på 12 timmar igår, hur fan gör jag? Jag skulle ju sluta med det här. Bjöd väl på några, bland annat till Gustav Gelin, han såg arg ut för att 7-Eleven var stängt. Sen fick nog Simon någon jäkel också men ändå, inte alls bra. Idag har jag bara hunnit med en morgonsnus till tidningen. Lovar att jag inte ska börja snusa, det låg bara tillhands. Snart är det dags för frukost nere på Lotus. Borde ta en sväng i duschen.

Heldag med min skäggiga vän

Ifall jag vore bög så hade jag varit ihop med Simon, haha. Han är så söt när han sitter i soffan, pillar sig i naveln och dricker sina öl. Idag har vi haft hel dag som har lämnat lugnet och ölen är öppnad. Tillsammans lagade vi till en måltid utöver det vanliga, imorgon ska vi göra likadant. Mycket roligare att laga mat och äta än att köpa mat på restaurang. Vi gjorde det i över ett år, nu är det dags att gå vidare i livet inser vi. Kvällen lutar väl åt indieröj på Ace. Vi har skrattat oss igenom alla avsnitt av Indienyheterna som brukar sändas i Studio Virtanen, ibland är det fantastiskt roligt. Smal tv är bra tv brukar vi säga, utom Sopranos då. Nehe, nu kallar ölen och soffan. Ha en trevlig kväll. Puss

Helgmorgon

Är inte speciellt sliten efter gårddagens alkoholorgie. 12 timmars drickande borde väl ta ut sin rätt men ändå stegade jag hyfsat klar i bollen ned från loftet och hämtade in DN. Nu har jag avverkat den och sätter mig vid datorn, börjar bli lite rastlös. Lyssnar på gammal musik, sånt jag lyssnade på för typ ett år sen. Frotterar i gamla minnen, funderar över vad jag gjorde då, vad kände jag, vad tyckte jag. Allt sånt gör jag idag, jag blir alltid lite extra nostalgisk en fin höstdag. Borde kanske dra upp persiennerna och njuta lite av utsikten kanske. Simon kommer snart, vi ska till bolaget. Undrar var man hamnar ikväll? Ace kanske?

Gästblogg från dvärgvärlden

Solljuset sticker i mina ögon, jag har just stigit upp ur den hemliga telefonkiosken som är en hiss ned till det underjordiska dvärgvärlden. Götapetter! Jag har jobbat 60h denna veckan i rubin- gruvan. Men nu åkte jag upp femton våningar på skatteverkets gamla kontor. Det är bra, hurra! Slutsatsen från kafferasterna i gruvan är ordvitsar från de andra arbetarna. Smaka på dessa:

Vad är det för likhet mellan att komma i tid till bussen och en hora?
Svar: slapp springa.

Vad är det för likhet mellan att knulla en tjock tjej och köra moped?
Svar: Det är kul så länge inte polarna ser en.

Ja, vi skrattade så att skägget fladdrade 150 meter nedanför havsnivån. Fee, Fii, Foo & Fumm!

Ikväll ska jag slåss med Leif Pagrotsky, jude, italienare eller vad han nu är?

Fylla klockan Fyra

Hej hej! Tentan gick åt helvete, men lika glad är jag för det. Eller rättare sagt, fullare bev jag. Har suttit med mina lyckade klasskompisar och druckit en sex öl eller så på Gröne Jägarn. Det känns lite knäppt att vara full vid klockan fyra en eftermiddag. Någonstans inom mig ringer alkolistklockorna men jag dricker lite mer så kanske jag glömmer mina bekymmer. Eller, vissa saker kan jag inte glömma, typ att jag saknar Olivia väldigt mycket. Annars är livet underbart. Puss

Uppåt framåt

Somna in inatt var en kamp. Teorier och kunskaper snurrade runt i huvudet, beblandades med känslorna och de höll mig sömnlös inatt. Nu är jag vaken igen, nu kör vi, önska mig lycka till!

Förberedelser inför en förlust

Nu skiter jag i det här. Nu har jag pluggat klart. Fakto är att det kommer gå åt helvete. Det är redan inprogrammerat i hjärnan. I svaga stunder funtar jag på att skita i det helt, inte skriva tentan överhuvudtaget. Jag slipper nederlaget av att få underkänt. I min skolkarriär har jag haft IG två gånger och det var på två franskaprov och det gjorde mig inget, jag hatade franskan. Annars låg jag oftast någonstans mellan VG och MVG. Nu är det dags för det första nederlaget, jag är föreberedd och har redan bokat in omtentan i kalendern.

Rolig grej idag: Frida har köpt ny mobil och när hon försöker sätta igång den går det inte. Hjälpsam om jag är tar jag upp mobilen, trycker lite och inget händer. Min blick dras till något litet som ligger på sängen och utbrister "Frida, har du inte satt i batteriet". Lite roligt är det i alla fall. Plus att Bajen vann i UEFA-cupen, dagens två enda glädjeämnen.

Nu bingen, imorgon uppstigning klockan 06.00. Då ska jag umgås med DN, våldföra mig på det stackars pappersstycket. Godnatt

PS. Om jag skriver något väldigt självhatande här imorgon behöver ni inte fästa någon större vikt vid det. DS.

Skjuta

Sitter med min nyinköpta AK-4. Trycker in några patroner i magasinet. Snurrar en patron mellan fingrarna, känner det kalla stålet mot mina fingrar. Luktar lite på den, känner den välbekanta doften av krut. Trycker in den sista patronen i magasinet. Med kraft och finess trycker jag fast magasinet i AK-4:an. Kvicka händer ser till att vapnet blir skarpladdat med hjälp av manöverhandtaget som dras bak snabbt och hårt. Fingrar lite på säkringen innan jag klickar ner den i osäkrat läge. Riktar pipan mot min vänstra fot. Klämmer varsamt om avtryckaren, långsamt och mjukt för jag den bakåt och BANG! Så bränner jag av ett skott i foten. Som jag alltid brukar göra när jag har viktiga saker för mig, typ som nu, Helvete min själ. Läser en bok som är så tråkig att jag dör. Bläddrar förbi sidorna utan att läsa, ovärt att köpa den boken. Ska installera lite saker på datorn i Fridas rum.

Förresten beställde jag en kamera med lite tillbehör för sammanlagt 6000, tur att man är rik som student säg. Så snart blir det bilder på bloggen, något positivt.

Nedräkningen kan börja

Sista dagen innan tentan. Har inte öppnat böckerna än. Jag skjuter litegranna på det, har en bok kvar att läsa ut, tar nog en tre-fyra timmar kanske. Nu har Frida kommit hem och vi har inte träffats på en vecka så vi har en hel del att ta igen. Så vi ska ut och käka lunch. Efteråt blir det hårdsatsning på studet. Var nere i Flempan en sväng innan idag och lämnade in ngåra papper, skiter fullkomligt i hur det går om jag ska va ärlig med de där uppgifterna. Tror knappast jag får underkänt. När jag så återigen besteg Södermalm tog jag en liten sväng i gallerian som öppnat längst ner i huset vårat. Ingenting jag blev direkt hänförd av, bara kommers överallt. Har i alla fall ett Espresso House i huset nu, blir du glad nu?

När jag gick iväg imorses låg det ett exemplar av DN utanför dörren. Slängde in tidningen och när jag kom hem igen ägnade jag en timme åt att bläddra igenom alla sidor. Underbart att äntligen få en morgontidning, särskilt en tidning med klass. Tänker genast tillbaka på alla åren med Värnamo Nyheter, ett visst uppbyte har jag gjort nu. Så i fortsättningen blir morgonen späckad, får sitta med ögonen i DN, öronen på morgon-TV och händerna på frukosten. Jag kommer bli väldigt multifunktionell tror jag.

En hård dag går mot sitt slut

En hård dag går äntligen mot sitt slut. Efter alldeles för många om och men fick jag ihop något som kan liknas vid en text om det där källkritiska tjafset jag gått runt och yrat om sen jag vaknade imorses ungefär. Känns som en sten föll från mitt hjärta. Nu har jag bara ett berg kvar och det är den stundande tentan. det är väl typ 33 timmar kvar innan det är dags, jag känner mig snuskigt oförberedd. Skitsamma, det finns fan omtentor. Imorgon är det hyfsat tidig uppgång, resa ner til Flempan för att printa lite papper och lämna in dessa. Kanske sno någon gammal tenta och kika lite på.

Kollade på Studio Virtanen för första gången på väldigt, väldigt länge. Jag gillar själva idén bakom på programmet. Sen att det inte alltid blir så bra är en annan sak. Till exempel blev deras paneldebatt lite för flamsig, varför lät de Gudrun Schyman sitta kvar och ventilera sina åsikter om Kristallen-galan, helt orelevant enligt egna åsikter. De borde plockat bort åtminstonne Gudrun och möjligtvis lillebror Schulman för att få nått vettigt sagt.

Nu ska jag diska. Imorgon kommer ju fröken i huset hem så då kan det ju inte se ut hur som helst tänker jag. Hejdå

Kvällspromenad

Mamma gav mig rådet att gå ut och ta en kvällspromenad för att komma in på rätt tankar. Sagt och gjort, jag gav mig ut höstkylan och gick lite kors och tvärs igenom SoFo. Tittade på folk som satt och drack på diverse hak runtomkring på gatorna. Berlin verkar väldigt populärt, kidsen hängde på Carmen och PSB verkade vara rätt fullt det med. Hade det inte varit för kommande tenta och inlämningsuppgifter hade sannolikheten för en packad Mattias Sunesson varit relativt hög. Men va fan, kan inte gå och svettas på Baba vareviga onsdag, det håller inte.

Nej, nu ska jag fanimej skriva den där förbannade uppgiften. Ska skriva en A4, försökte lite innan men det slutade med att jag skrev ihop en A4 på en kvart om hur mycket jag saknade min flickvän istället. Vi försöker igen...

Köra fast

Nu sitter jag fast, jag kommer ingenstans i min källkritik. Känns som jag har fastnat i en meter djup snö med bilen och däcken bara slirar och slirar. Vet inte hur jag ska komma ur min sits, få upp farten på fingrarna som smattrar på tangentbordet. Hjärnverksamheten de senaste timmarna vill inte starta, allt står bara still och blandas med prestationsångesten som tillsammans bildar en hög mur som är omöjlig att klättra över. Faaaaaaaaaaaaaan

Lunchrast

Belönar mig själv för ett halvgott arbete med en 1,5 timmarsrast inklusive lunch/middag. Åt en sjuhelsikes massa pasta men ändå blev jag inte riktigt mätt, jag menar två stora portioner pasta borde räcka för att mätta en hungrig grabb, utfallet blev inte riktigt så. Min syn börjar bli lite kokobäng med känner jag. När jag tittar på dataskärmen är det suddigt och jag tvingas sitta och gnugga ögonen hela tiden. Vet inte vad det beror på, för tidigt att dra slutsatser än kanske. Läget känns inte lika hopplöst längre efter att jag drog igenom ytterliggare en handbok i journalistik. Tur att de innehåller mängder med upprepningar vilket genast innebär att det blir 20-30 sidor mindre att läsa. Efter rasten ska jag ta itu med min källkritik-uppgift, den sak jag tungst bekymmer med, ni får gärna önska mig lycka till. Hoppas ingen avlyssnar min lägenhet för den mängd svordomar som kommer besvärjas hör efter 19.00 borde ingen höra. Nu kör vi på det!

Lägesrapport

Det rör på sig lite iallafall. Framåt men inte speciellt fort. Mår fortfarande rätt uselt och förbannar mig själv var femte minut för min slappa attityd. Om allt går som det borde kommer det att gå åt helvete på fredag. Min lilla granskning av två debattartiklar ger mig huvudvärk så jag inte ens orkar börja. Låg och läste innan ich blev så jävla trött att jag sov i en timma, har fortfarande inte ritkigt vaknat til liv. Just då är det läge att plocka fram drogerna, jag hoppas verkligen de hjälper.

Hej hej prestationsångesten!

Det var längesen vi stötte på varandra, du och jag. Men nu möts vi igen för en två dagars kamp. Just nu känner jag mig i underlägsen, imorses var jag nära att ge vika. Skita i allt, det är precis det du försöker uppnå. Jag kom iallafall upp ur sängen, något tilltufsad av den benhårda kamp vi utkämpar. Helst utav allt vill jag bara sova, nu måste jag såga Kurdo Baksi på ett A4-ark, faaan

Sen kväll på Götgatan

Det börjar närma sig natt igen här på Götgatan. Kvällen tillbringade jag nere på PSB med goda vänner och en tryckande värme nere i källaren. Mackans spelning var bra, han kallar sig för Tarantula Waltz tror jag och hans skiva släpps imorgon. Plura skulle varit med och sjungit på en sång men han var sjuk. Men han bjöd på gästartister som Tony från Eldkvarn, Anna-Maria Espinosa, Nina Ramsby och Hagge som lirade såg och dragspel. Gillar ni americana så tjacka plattan vetja, Mackan behöver pengarna, han är pank.

Annars har jag nästan lyckats läsa ut dagens bok, 60 sidor kvar eller någonting i den stilen. Nu är jag för trött för det. Är nästan för trött för att ordna fram mat till mig själv. Ska försöka rosta några mackor iallafall för att stilla den värsta hungern, trots att det känns oerhört jobbigt att utföra den simpla, enkla handling. Ibland är livet jobbigt. Har tillbringat den senaste timmen i telefon med flickvännen. Inser att det är bra att ha flickvän med modeblogg för det bjuds på så många outfit-kort så jag vet hur hon ser ut, trots att vi inte träffas, förbannat smidigt.

N blirre mackor och sedan den ensamma bingen, 16 dagar kvar i ensamseglarsitsen, var dag är en kamp. Jag skall segra, godnatt

Att göra bort sig

Kommer helt plötsligt att tänka på en episod som utspelade sig idag kring lunch på Folkungagatan. Jag kommer där gåendes passerar över Östgötagatan och när jag ska upp på trottoaren igen så lyfter jag inte foten tillräckligt så spetsen på min sko slår i trottoarkanten. Detta får till följd av att jag ramlar framåt med väldigt kraft och drattar helt enkelt ner på marken. Fallet gör inte speciellt ont så jag reser mig fort och tittar lite försynt runtomkring mig. En kvinna har noterat min fades och frågar ifall det gick bra. Mumlar något i stil med "balanssinnet är lite dåligt idag" och går raskt vidare. När jag tänker tillbaka måste det sett jävligt roligt ut, en frisk, nykter och lite småstressad ung man går nedför gatan och helt plötsligt, som en blixt från klar himmel bara ramlar ner på marken. Hade jag själv sett en sådan händelse hade jag skrattat ihjäl mig. Ifall någon skrattade åt mig vet jag inte, jag bjuder på det isådanafall.

Inget nakenspring inte

Tja! Dagen än så länge har inte varit någon hit. Seminariet på morgonen var bortkastad tid som vanligt, eller lite kul var det men inte så att jag sprang naken genom korridorerna och gjorde glädjehopp. Åt en pizza nere hos grannpizzerian för första gången, måste ju prova det lokala utbudet av mat och det är en uppgift som kommer ta tid känner jag. Kommer hem, har fått tillbaka min intervju och det ser bra ut. Läser en bok om hur det fungerar att jobba på tidning, inga större världsomvälvande saker har snappats upp av mig från boken. Försökte ta en tupplur, gick sådör, tänkte mer på någon annan. Ska ner och röka, kanske gå en sväng till ICA och köpa mjölk. Borde egentligen dra till Pet Sounds bar ikväll där Mackan har releaseparty för sin platta. En sväng och två öl får det nog bli. Måste såga Kurdo Baksi med innan kvällen är över. Livet är för tillfället hårt som journaliststudent.

Uppsnappat från TV

Sitter och kör Gomorgon Sverige i bakgrunden medans jag sitter här och knapprar runt på internet. Inga glada nyheter på tv inte. Borgarna hittar på så mycket spännande. Jobbavdrag låter ju schysst, synd att jag inte jobbade heltid bara. Tobakspriserna ska även höjas, inte lika mycket som sist och det är för väl det. Bensinskatten ska höjas sägs det också, bra så, bilar är onödigt, hoppas bara någon satsar på kollektivtrafiken men knappast borgarna, blir nog bara ännu ett sätt att finansiera skattesänkningen. Hörde något om att de skulle höja skatten på miljövänlig el också, jag hoppas verkligen jag hörde fel där. Annars har jag klarat mig utan större magknipsattacker här på morgonkvisten.

Dags att beklä sig i sin finaste uniform. Två timmars seminarie om intervju, vet inte vad vi ska göra riktigt. Jag hoppas alltid att jag ska bli sågad, vore på sin plats just nu. I eftermiddag ska det studeras, läsa en bok och skriva en uppgift i källkritik. Låter som en schysst dag.

Onödigheter

Har inte försummat dagen helt iallafall. Skrev klart den där förbaskade intervjun, det tog mig lite dryga 45 minuter att plåga mig igenom. Texten blev säkert skitdålig men vad fan, hellre det än ingen text allt. Har ju tre dagar på mig att arbeta lite med själva texten. Nu har jag en färdig stomme som ska godkännas iallafall innan jag kan gå vidare. För övrigt har jag varit för trött för att göra annat. Gå till mataffären 200 meter bort har varit en främmande tanke, öppna en bok likaså. Ska värma mig en panpizza och sen somna in. Imorgon står det visst seminarie på schemat igen, hoppas det är någon mening med det denna gången. Godnatt

Funderingar kring espresso

Sakta men säkert sker återanpassningen till vardagen. Träffat lite klasskompisar på skolan, det vanliga tugget, alla får berätta om sin helg. Missade tydligen någon slags mini-klassbaluns i lördags som slutade med att den relativt nyktre och lugne norrlänning blev nekad inträde på Fasching. Tror inte jag har missat något med andra ord.

Simon och jag ska dricka lite espresso någonstans på Skånegatan, inte Blå Lotus, deras espresso-koppar är alldeles för stora och vulgära. Espresso-koppar ska vara små med öron som man inte ska kunna hålla för att de är för små. På Lotus är de ungefär lika stora som vanliga kaffekoppar. Då går halva meningen med espresso-drickandet åt fanders när det inte är lika estetiskt tilltalande. Som inbitna Sopranos-fans har vi en föreställning om att espresso-drickande ska se ut på liknande scenario. Stora, välbyggda män i träningsoveraller och gymnastikskor sitter kring ett bord med pyttesmå espresso-koppar som nästan försvinner i deras väldiga nävar. Så vill vi att det ska se ut. Vi vill härmed slå ett slag för espresson, du slipper latte-fetman och det ser mycket bättre ut.

Satte på Sveriges svar på Morrissey, Magnus Carlsons, andra soloskiva. Inledningsspåret måste vara en sång om oss, nästan iallafall. Refrängen är väldigt passande.


Tillbaka till 15:e våningen

Sitter återigen här uppe på femtonde våningen och författar inlägg till bloggen. Tågresa hem idag, eller inatt kanske. Vi vaknade lite innan 04.00, den första tanken som flög genom hjärnan var "jag skiter i det här nu, jag åker inte tillbaka till Stockholm, jag stannar kvar". Tyvärr blev inte fallet så, istället blev det en helvetes-tågresa hem, första timmen gled tårarna i långsamt tempo ned för kinderna ackompanjerat av Loney, Dear och Sleepy Jackson. Försökte läsa bort sorgen, var för trött så jag somnade istället och sov mer eller mindre bort de fyra återstående timmarna på tågfärden.

Mina vänner, jag kan erkänna det för er här på bloggen. Eran Mattias Sunesson har gått och blivit fruktansvärt kär. Ingenting jag hymlar med längre. Ibland blir jag lika förvånad som ni. 3 år som singel, ibland lycklig sådan men rätt ofta ganska olycklig och deprimerad. Hoppet om kärleken började minska, litegrann för var dag som passerade. Efter några lösa förbindelser som aldrig blev mer än just lösa förbindelser var tron rätt låg. Helt plötsligt kom allting tillbaka på samma gång, ett slagskott i källaren. Och numera är jag nog lyckligare än någonsin, trots omständigheterna. Inte kommer det bli en dans på rosor, distansförhållanden är svåra att ro i hamn, men tro fan att jag ska kämpa för det, det lovar jag. Något såhär fint och äkta tänker jag inte ge upp i första hand, var så säkra.

För övrigt var helgen rätt underbar, några mer detaljer får ni inte, det stannar mellan oss. Jag tror att några saker som hänt i helgen kommer jag minnas för livet...

Livet på Västkusten

Återigen är jag lämnad ensammen kvar i huset uppe på kullen. Flickan är iväg och jobbar lite på den lokala mataffären, resten är iväg på olika uppdrag runtom i regionen här. Själv står jag mest uppe på kullen, drar några djupa hlasbloss och tittar ut över samhället. Tittar på husen, flaggstängerna som svajar i takt med den kraftiga vinden samtidigt som mina Marlboros sticker lite i ögonen. Hösten har verkligen kommit, fast solen skiner så känns det verkligen höstigt. Livet är i övrigt rätt så underbart för tillfället. Igår var vi inne i Göteborg, det regnade och var allmänt grått. Träffade en av Olivias vänner, trogen ÖIS:are som skulle på protest mot sammanslagningen. Lite senare under kvällen dök han upp i tv, både på sportnytt och Västnytt (tror jag det heter). Det blir ingen sammanslagning, gott så. Hjärtat gick före hjärnan ändå, så som det ska vara. Annars köpte jag lite småprylar, ett fint skärp och lite strumpor. Billig shopping, inget jag är van vid men måste vänja mig nu känner jag. Tur att Olivia är bra på sådant, jag är här för att lära. Kvällen tillbringades i huset med någon halvdassig spansk fantasy/drama-film. Pratade med mamma i en halvtimme, tror våran kontakt är påväg att återupptas. Har faktiskt saknat våra samtal, min mamma är en underbar människa. Kvällen bjuder tydligen på kräftskiva, jag gillar inte kräftor men har köpt lite nubbe som förhoppningsvis kan rädda mig, Skånes Aquavit, låter som en given hit.

Fyran har gjort rätt i att visa Bajen-Gefle idag. Hade jag inte varit på "fel" sida landet skulle sannolikheten varit stor att jag befunnit mig på Söderstadion idag. Istället ska jag sitta framför tv:n och svära över Erland, skrika lite när de slarvar och förhoppningsvis jubla glatt när de där jävla norrlänningarna blir överkörda av Hammarby-tåget.

Får se om jag återkommer något under helgen. Jens Lekmans skiva är förövrigt fantastisk. All bra musik kommer tydligen ifrån västkusten. Vackra flickor och bra popmusik finns att tillgå här, jag gillart. Saknar inte Stockholm nämnvärt, skönt med ett litet break. Kan inte vara stupfull på Ace varje lördag. Ha en bra dag allesammans. Puss

Från andra sidan

Liveblogg från Västkusten kör vi nu då. Tidig morgontimma kan tyckas men har varit i gasen sedan klockan sju då jag bevittna hur en hel familj ska göra sig klara på ungefär samma tid. Det var ett fasligt rännande fram och tillbaka, mycket spännande. Själv satt jag vid köksbordet med kaffekoppen i handen och GP, förstås, som läsning. Stod väl totalt 8 sidor eller något om planerna på att slå ihop ÖIS, Gais och Häcken. Åt helvete med den idén, eller hade jag varit supporter till något utav lagen hade det varit en jävla omöjlighet. Tänker tanken på att slå ihop Bajen och Gnaget, då hade jag flyttat till England. Nog om fotboll, resan igår tog lång tid, sju timmar dörr till dörr men värt det, alla gånger. Snart ska jag dra mig inåt Götlaborg, vi ska gå lite på stan tydligen. Tror inte vädret blir det bästa, det blåser som fan härute i Frillesås och väderkartorna skriker regn. Jaja, måste dra mig nu.

Bakman släpper

Bakfyllan har börjat släppa sitt grepp om mitt liv ännu än gång. Sov bort första föreläsning och ska alldeles strax bege mig ut till Flempan för att ha en nu på eftermiddagen. Vad jag skrev här inatt har jag ingen aning om, men det får vara kvar. Efter skolan ska jag hoppa på ett tåg, tåget som leder till lyckan. Så det kommer vara tyst här i helgen skulle jag tippa på. Nu har jag saker att göra, ha en bra helg, det ska jag. Puss

Fylleblogg

Fylleblogg serveras nu på erat fat. Jag kan inte riktigt skriva nu. Men jag trotsar alla naturlagar ändp. Frida är säkert vansinnig på mig nu för jag släpade hem mina vänner på gratis fyllekäk. Makaroner och köttbullar stod på menyn och jag tror jag mättade folket. Jag är som sagt var snuskigt full nr jag skriver det här. Jag spöade Becka på ölhävartävling men förlorade mot Simon, det är inte nyttigt att hålla på me ett sånt här leverne. Idfall jag lyckas dra mig upp innan halv tio imorgon ska jag a eb guldstjärna för trogen tjänst. Men mest utav allt saknar jag min flickvän, vi ska träfffas imorgonkväll, men jag vill ha allting nu, för hon är ju så himla fin. Jag är förbannnat kär mina vänner, väldigt väldigt kär och ni ska vara glada för min skull, ni veet hur ofta det händer va? Puss

Avverkningen

Hemkommen efter att ha avverkat alla "måsten" under dagens gång. Seminariet som jag var nära att missa på grund av försovning var som vanligt värdelöst och jag förbannar mig själv för att jag inte sov vidare. Iväg för lunch med Klitoris och Frida innan jag intervjuade en gammal JMM-student på stadsbiblioteket. En intervju som jag ska transkribera till förståelig svenska och sedan skriva om till en journalistisk text med lättläst layout, låter som jag har något att stå i. Därför tänker jag dricka öl ikväll och slåss med indiekidsen på Baba. Mannan jag intervjuade var iallafall intressant och ska bli spännande att skriva om, måste bara försöka göra det på ett bra sätt, vilket genast ger mig så djup ångest att jag måste slösurfa för att stirra ner. Lite kaffe snart skulle inte vara helt åt helvete fel.

Fan med

Oops, försov mig visst en del. Helvete, nu blir det stressen, tåget går om snart och jag känner att den här dagen kan endast gå käpprätt åt helvete, ha en trevlig dag

Uppsala

Kvällen tillbringade vi på en lite dyrare italiensk restaurang i Gamla Stan. Tillsammans med Offe, Frida, Viktor, Stina och Fia firade vi Oskars 22-årsdag med en bätre pizza. Kyparen var väldigt lustig, när han skulle plocka av bordet tappade han en kniv på golvet och utbrast
- Uppsala
I övrigt var han rätt otrevlig och inget vidare, pratade konstigt och snabbt. Antar att jag inte kommer återkomma till samma ställe igen. Är efter lite nattsamtal lite för trött för det här egentligen så jag viker in klovarna för dagen och återkommer imorgon istället. Mycket att stå i då, intervjuer, seminarier och antagligen lite festligheter på kvällen med en dålig Baba som avslutning. Senast på Baba slutade det med utebliven föreläsning på torsdagen, får se hur det slutar imorgon, önskar ju mest att det ska bli torsdagkväll, är lite trött på att sova ensammen om jag ska vara ärlig. Godnatt

Värdens mest attraktiva combo

Min kära Frida som jag bor tillsammans är het häruppe i Stockholm. Tidigare under dagen har hon blivit erbjuden jobb på Le Café i Sturegallerian, stans stekigaste café som jag fortstått det. Verkar astufft. Men det slutar inte där. precis kollade hon sin mail och numera är hon även kallad till intervju för arbete som receptionist på Aftonbladet. Så nu är det efter förra veckans nederlag, glada miner i lägenheten. Själv har jag bokat in en intervju imorgon med en gammal student vid namn Alfred Skogberg på stadsbiblioteket. Nu ska vi iväg och fira Oskar, ha en trevlig kväll

Seppåfan

Killingänget ska göra comeback enligt Henrik Schyfferts privata blogg. Hösten 2009 ska de sätta upp en pjäs på Knugliga Dramaten. Vet inte riktigt vad som mer kan tilläggas men en märklig bana verkar de gå. Från att göra hyllade humorserier till att göra en maratonfilm och nu då tydligen en Dramaten-uppsättning. Om nu inte allt bara är på skoj, det vet man ju aldrig med dessa ibland skojfriska karlar? Percy Tårar är och kommer som den svenska tv-produktion ser ut i dagens läge att vara min favorit-humorserie.

Annars då? Undrar ni och jag kan besvara er med att jag överlevde sågen idag, vissa mindre klagomål framfördes som måste korrigeras. Hade ytterliggare en meningslös fotolektion med vårat mumintroll från Åland. Var tvungen att titta lite på det som kallas för damfotboll. Fan vad värdelöst det var, återkommer kanske i en längre komminuké angående ämnet ikväll.

Har lite studier att stå i, men kommer antagligen skjuta lite på att eftersom min gode vän Oskar fyller år idag och det vankas möjligen någon öl på det.

Nikotinhissen

Har egentligen bara ett enda klagomål att frambringa kring mitt boende. När jag tänker på det är det faktiskt rätt bra att det är så men ändå tycker jag att det är lite sugigt att behöva ta hissen ner varje gång det ska ut och rökas. Saknar att kunna lufsa ut i mjukisbyxor och morgonrock för att få i mig lite niktoin, min älskade inglasade balkong, du som var så bra när det blev höst och kyligare ute. Tur är att hissen utan stopp ned tar cirka 25 sekunder och det är helt överkomligt, bara att knyta på sig dojjorna och dra på sig sin finaste trenchcoat. Nu försöker jag ändå minska ned mitt rökande på grund av min nuvarande ekonomiska situation. CSN är verkligen inte anpassat för nikotinmissbrukare och det borde det inte vara heller, finns viktigare saker att lägga pengarna på. Mest irriterande är att Entourage-säsongen verkar vara över borta i staterna och måndagen har känts väldigt tom och innehållslös. Tog istället ett entimmessamtal till västkusten för att bota den värsta saknaden och prata av mig lite om dagens händelser. Min telefonräkning den senaste månaden har inte varit att leka med, vill inte ens tänka på hur mycket pengar som gått åt, ack ack. Nu ska jag preppa för sågningen imorgon, håll tummarna för mig vännera.

Kvällens sånger blev:
Jens Lekman - Hela nya skivan
M.I.A. - $20
Jonas Game - ADHD

Nu ska jag krypa upp på våning 15,5 och sova. Imorgon är det återigen uppstigning vid 7.00, vill inte missa morgon-tv:n, det bästa på hela dagen.

Ur gängorna

Vissa dagar är jag helt ur gängorna. Dagar jag verkligen borde göra saker men jag hittar istället någon meningslös syssla att fördriva min dyrbara tid med. Idag är exakt en sådan dag. Har en intervju som jag behöver hitta ett intervjuoffer till (ska vara en gammal student på samma linje) och sen har jag fyra böcker om journalistik att plöja igenom tills nästa fredag då tentan ska gå av stapeln. Mycket mycket att göra. Skitsamma, M.I.A. låter bra på datorn så jag nöjer mig med det ikväll. Krafttagen spar jag till morgondagen då jag förhoppningsvis har kommit tillrätta med sömnen så jag kan känna mig någorlunda i fas. Imorgon väntas förövrigt en fotknöls-sågning på ett seminarie, känns verkligen pepp att gå upp klockan 7 imorgon. Fan fan fan...

Slå på trumman

Det bästa som Bad Cash hittills ynglat av sig har släppt ifrån sig en ny sång. Gamle trummis-Jonas fortsätter starkt med låten "ADHD", ladda hem här. Läste någonstans att Jonas Game och TTA skulle campera ihop på Debaser någongång i slutet på månaden, låter som en given ankomst för allesammans.

Härliga måndag

Måndag igen, härliga underbara måndag. Sinnelaget har väl under dagens inledning varit sisådär. Skolan kändes förbaskat meningslös, en föreläsning om foto med en kvinlig föreläsare som höll exakt samma tonläge de två timmarna igenom med en anings finsk brytning. Inget som fick min mer än lovligt trötta kropp att piggna till utav. Kom hem och sov lite innan det var samling nere i vårat andra vardagsrum, Röda rummet inne på Blå Lotus som vi kallar det. Efter några timmars prat hade vi en liten självförtroende-boostning av varandra och alla fick säga två positiva saker om varandra. Tydligen är jag rolig, omtänksam, smart och har bägge fötterna på jorden. Ord som klingade bra i mina öron. Funderar på att laga till mig lite mat nu. Har 50 köttbullar som måste ätas upp innan torsdag, ni kan gissa hur mångsidig min kost kommer vara under veckan som kommer.

Ny vecka

Äntligen måndag utbrister jag och höjer nävarna i luften. Efter en hel natt utan sömn så var glädjen stor när klockan slog 7.00. Med en sällan skådad satsing flög jag ned från min loftsäng och slängde på lite morgon-tv. Dagens stora händelse är att Pakistans avsatte premiärminister vänder hem för att utmana Musharraf om titeln. Har börjat forma om mitt liv litegrann på den senaste tiden. Förr har jag alltid gått upp i absolut sista sekund och stressat igenom morgonen. Insåg att det inte var av nytta att sova några minuter extra och jag bestämde mig för att gå upp i god tid. Nu hinner jag titta på Gomorron Sverige och Nyhetsmorgon i lugn och ro, mest Gomorron Sverige. Hinner likaså läsa igenom nyhetssidorna på internet och lite dagens Rocky förstås. Och ganska exakt 45 minuter innan jag börjar skolan beger jag mig ut från lägenheten för att promenera till Södra Station och ta tåget till Flempan. Vilket klockan nu är så dags att sitta av två timmars muggig fotoföreläsning, adjö.

Helgen i kort

Helgen har i flickans frånvaro i vanlig ordning gått i alkoholens tecken. Efter fredagens referatskrivning hamnade jag tillsammans med en skara klasskompisar av det manliga könet på något 19 kronor/öl-hak uppåt Götgatspuckeln. Hivade väl i en fem öl innan en kort tur på bolaget. Så småningom (kraftigt försenade) kom Offe, Oskar och Rickard upp till lägenheten och sa hej. Gick ner en sväng, ingen orkade riktigt gå på Flyktsoda så det blev en nattamåltid och en liten spontanefterfest tillsammans med Dragan, Klara och Becka med lite risbrännvin och cider. Åkte runt på någon form av lastkärra utanför entrén till huset mitt också. Lördagen blev det inte mycket bättre, drack öl, var ute i något slottliknande hus i Alvik, kollade på fotboll, festade lite bland våningsplanen här i Skrapan med ett rejält Vmo-posse, kom till Ace, missade John's Candy (fan, fan, fan), dansade, svettades, trängdes, rökte, dansade sista sången med Stina, åkte hem. Söndagen har jag hittills sovit alldeles för länge (14.00), "frukost" på Blå Lotus med Becka, Klara och Stina och efter det slösat bort min tid. I övrigt har telefontrafiken till västkusten gått varm, hon var på Håkan, jag "missade" det igår och det har sina förklaringar. Tänker nu ta hissen ner, hälsa på våra vakter och ta en sista cigarett för den här helgen. Vi hörs imorgon, då börjar vi om på nytt igen.

Hur står det till?

Jovars hade svaret blivit ifall någon frågade erkänner jag. Ibland funderar jag på att bli religiös eftersom vindarna helt plösligt valde att blåsa åt mitt håll. Jag känner medvinden som blåser ner allt hår i ansiktet, kan springa utan att det känns jobbigt. Från dagen jag slutade jobbet (31 juli) har i princip allt gått min väg. Alla pusselbitar föll helt plötsligt på plats, det har varit lite för välregisserat för att jag ska kunna ta det på allvar. För att sammanfatta allt kort så lämnade jag landsbygden för storstaden, har numera mitt residens i Skatteskrapan på Södermalm. Började läsa journalistik och multimedia på Södertörns högskola för några veckor, en linje jag redan älskar och en klass som har alla förutsättningar att bli en utav de bättre. Många av vännerna hemifrån har dessutom följt mina fotspår så nu är vi en liten koloni häruppe som ägnar dagarna åt att fika på Blå Lotus nere på Skånegatan/Katarina Bangata och på kvällarna dricker vi vin och lite för berusade springar på popklubbar. Antar att vi kanske inte kommer umgås lika mycket som vi gjort här i början men det är bra att ha några att umgås med under invänjningsperioden.
Sist men inte minst har jag gått och blivit med flickvän efter många år som ensamseglare, enda smolket i bägaren är att hon bor på västkusten och det är ungefär det enda jag har att klaga på i min tillvaro. Jag älskar livet, jag ska njuta av det så länge det bara går...

Då kör vi igen!

Har bloggat på lite olika ställen nu i snart 2 år utan att riktigt hitta hem. Ändå gör jag det igen, varför finns ingen riktig förklaring. Kanske började det klia lite för mycket i fingrarna alla ensamma kvällar framför laptopen här uppe på femtonde våningen. Får se hur länge jag blir kvar här, min bloggsjäl är lite utav det rastlösa slaget. Lite tidigare saker jag skrivit finns att beskåda här. Nog om det, nu kör vi!

RSS 2.0