Last Day In The Såååås

Well well. Fem dagar går fort, jävligt fort ibland. Känns knappt som om det hunnit med att vara helg. Men tisdag då, tisdag är ingen bra dag idag. Eller jag undrar hur många sådana här åka-hem-från-Olivia-inlägg jag skrivit de senaste månaderna. Så egentligen borde ni vara rätt väl medvetna om hur jag mår. Roligt ska det inte bli, men hon kommer nästa helg till mig, födelsedag och flickvänsbesök, tajmat och bra liksom.

Lite knäppt kan det bli när man följer ett derby via internet samtidigt som Olivia sitter i samma rum. Bajen leder med 1-0 och det är övertid. Helt plötsligt står det på skärmen att jävla AIK fått straff. Ur min mun kommer det impulisivt en radda svordomar typ med "Fan Helvetes Jävla Piss Fan" typ. Kan inte vara lätt att vara flickvän till en sådan som jag i derbytider. Sen att Gangarfanskapet gjorde mål på straffen bjöd på någon ytterliggare svordom innan jag satte mig och stirrade in i en vägg i fem minuter, ack ack ack.

Annars ska jag kolla på "The Shied" hela vägen hem. Skönt att åka X2000 hem med eluttag och internet för den som har råd och lust. Really great, nu en cigg och sen en runda i duschen.

Kommentarer
Postat av: A. Ballán

Jag satt vid radiosporten och lyssnade, old school. Trodde inte det var sant, drog ur mig en ful ramsa jag med.

2008-04-15 @ 12:00:16
URL: http://youporn.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0